Glitre Zoo AS består av 4 dyrebutikker og 3 frisørsalonger, Pets Asker Trekanten Senter, Pets Holmen,  Hunter Oslo Fornebu & Hunter Oslo Barcode.

Hunter Oslo er Brandstores og tilbyr kvalitetsprodukter til hund & katt,  I butikkene våre kan du få tak i hele det flotte sortimentet til kvalitetsmerke Hunter.

Salongene våre, Hunter Spa & Grooming finner du på Fornebu Senter og i Oslobukta vis a vis siden av butikkene våre.For onlinebooking på vår avdeling på Barcode, book time  via https://hundefrisor.onlinebooq.net eller ring 41418200 så hjelper vi deg.

På vår avdeling på Fornebu må det bookes time via mail: hunterspa@glitrezoo.no eller tlf:97723975

Pets Holmen og Asker er en fullsortiments dyrebutikk som har et meget bredt utvalg og skaffer det meste av utstyr til hund, katt, reptil, gnager, fisk og fugl. Asker har også egen hundefrisør , bestill time via mail: asker@glitrezoo.no eller telefon 66901314.

Vi ønsker hele tiden å utvikle oss og finne nyheter på markedet og holde oss oppdateret om hva som skjer innen bransjen. Kom innom for en hyggelig prat og hos oss er det alltid trivelig når vi får noen firbente på besøk. Hos oss er dyrene velkommen inn og vi tilbyr kloklipp på hund på alle våre avdelinger. Velkommen til oss